Julkkismuodin asiantuntija


Julkkikset ovat aina muotitrendien keskellä. Ei ole väliä, ovatko he luoneet ne vai seuranneet niitä, muotiasiantuntija Anne Niccoli pysyy julkkismuotien päällä ja tarjoaa muotivinkkejä.

Keskustelu siitä, ajavatko julkkikset muotia vai ajaaako muoti julkkisvaatteita, hyvin samanlainen kuin vuosikymmenien ajan keskusteltu kana- ja munateoria. Itse asiassa ei ole väliä, onko tavoitteesi näyttää julkkisten arvoiselta. Internetistä on tullut tehokas väline välitöntä muotitutkimusta varten tuotemerkeistä ja tyyleistä, joita suosikki televisio- ja elokuvatähtemme käyttävät. Älykkäät muotiasiantuntijat voivat käyttää Internetiä vahvistamaan tunnistetut muotitrendit tai osoittamaan alkavan muodin alkua.

Minkälainen on se salaperäinen


Johtavana muotiasiantuntijana ja vähittäiskauppiaana suhtaudumme muotiin erittäin vakavasti, koska tavoitteemme on tarjota asiakkaille ratkaisuja, jotta he voivat pysyä trendissä, ei sen takana. Itse asiassa käytämme muotiblogiamme osoitteessa www.shopbeenvied.com välittömänä tapana kommunikoida muotitrendeistä, joita julkkikset näkevät paparatsokuvissa, olipa kyseessä sitten Melie Bianco -käsilaukut, uusi Sinful Tee tai A.B. korut. Niccoli. Shopbeenvied.com on huippuluokan muotijohtaja, joka tarjoaa koko Affliction-kokoelman. Tienraivaajina verkkokaupan maailmassa he ovat tehneet nimensä lyömällä trendejä ennen kuin ne räjähtivät. Olemme erikoistuneet tunnettujen huippusuunnittelijoiden uusimpiin muotivaatteisiin. Meillä on silmämme kaikesta julkkismuodista – haluamme aina nähdä, mitä julkkikset löytävät muotitrendeistä, joten sinun ei tarvitse.


Toinen tapa, jolla suhtaudun rooliin vähittäiskaupan muotiasiantuntijana, on sellaisten tuotteiden suunnittelu, joita muilla tuotemerkeillä ei ehkä ole tuotevalikoimassaan. Vaikka pysyn julkkisten muotitrendien kärjessä, myymälämme julkaisevat pian päivittäin uusia tuotteita Envy- ja Stash 129 -brändeillä, mikä on etu, jota harvoilla verkkokaupoilla on.

Nykyaikaisia ​​neuvoja näyttää ja tuntea itsensä

Yksi näistä hyvistä tuotteista on tuote, joka on kehitetty auttamaan asiakkaitamme pysymään trendien kärjessä, olipa tavoitteesi bling rocktähti, boheemi, moottoripyörä tyylikäs vai hollywoodilainen glamour. Riippumatta muotitavoitteestasi, olemme osuneet härkäseinään alhaisimmilla hinnoilla, joiden avulla asiakkaat voivat ostaa muotivaatteita ja asusteita vain yhden tuotteen sijaan – me venytämme muotibudjettiasi! Olitpa kiinnostunut koettelemuksista, uusimmista syntisistä tuotteista, designkäsilaukkuista tai inspiroivista koruista, hintamme ovat parhaat, jotka löytyvät Internetistä.


Kuten olen sanonut monta kertaa, tavoitteemme on ylittää odotuksesi ja me palvelemme vain asiantuntevinta muotihenkilöstöä. Julkaistavien artikkeleiden ja verkkosivustollamme kirjoitettujen blogien on tarkoitus jakaa uusimmat muotitiedot, jotta voit pysyä trendissä – ei vain myydä syntisiä, kärsimystä ja kateutta. Meillä on kuitenkin myös maksuttomia numeroita osoitteessa www.shopbeenvied.com vastaamaan kaikkiin muotikysymyksiin, joita et ehkä ole käsitellyt tämän viestinnän kautta. Tarjoamme esimerkiksi muotivihjeitä pitämään mustaa parhaana muotivalintana, kun olemme poissa talvesta ja olemme saattaneet saada muutaman kilon.

Voimme myös ehdottaa värejä, kuten valkoisia ja keltaisia, välttämistä varten, jos yrität nähdä sensaatiomaista kesää, mutta et ole vielä siellä. Samoin kehosi muoto on tärkeä muuttuja, voimme auttaa korostamaan alueita, joihin haluat tehdä suurempia tai vähemmän alueita, jotka haluaisit näyttää pienemmiltä. Meillä on muotivinkkejä kaikille; ei ole väliä oletko plus- vai nollakoko. Kiitos, että käytit aikaa lukea artikkelini ja ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Category:
Muoti