Tuo esiin Boho-muotitajusi

sadepisaroitaniitynkukkasilla


Nykypäivän nopeassa asteittaisessa muotitrendissä tietty tyyli on nopeasti saamassa suosiota Hollywoodin kuuluisuuksien keskuudessa, Boho-muoti. Tämä tyyli tunnetaan myös nimellä boheemi muoti, ja siihen vaikuttavat erilaiset hipi- ja boheemiyhdistelmät. Vaikka hän on matkustanut muotimaailmaan 90-luvun alkupuolelta lähtien, hän on toistuvasti esiintynyt erilaisissa hahmoissa.

Boho-muoti

Nykypäivän nopeassa asteittaisessa muotitrendissä tietty tyyli on nopeasti saamassa suosiota Hollywoodin kuuluisuuksien keskuudessa, Boho-muoti. Tämä tyyli tunnetaan myös nimellä boheemi muoti, ja siihen vaikuttavat erilaiset hipi- ja boheemiyhdistelmät. Huolimatta siitä, että hän on matkustanut muotimaailmaan 90-luvun alkupuolelta lähtien, hän on toistuvasti esiintynyt uudelleen erilaisina hahmoina.

Paitsi että tällainen asu on erittäin helppo valmistaa, Boho-muotiasiantuntijat ehdottavat, että boho-tyylin ilmaisemiseksi sinun ei tarvitse ostaa kalliita vaatteita. Vain oikea yhdistelmä yksinkertaisuutta, eleganssia ja itseluottamusta toimii. Valitse oikea yhdistelmä vaatteita, kenkiä, asusteita ja meikkiä varten, koska Bohemian Fashionista on nykyään tulossa enemmän mielentila kuin vain ulkonäkö tai “muotitrendi, joka lopulta hiipuu ajassa”.

Boho on kyse yksilöllisestä ja luonnollisesta näköisestä.

Kovaääniset sävyt ovat parhaita, sävyjä, kuten oranssi, vihreä ja purppura. Kukkaiset hameet ja paidat ovat upeita, mutta sinun ei tarvitse pukea vaatteita ollaksesi Boho. Kengät voivat vaihdella mieltymystesi mukaan. Sandaalit olisivat ilmeinen valinta, mutta jalkineilla varustetut saappaat ovat myös erittäin tyylikkäitä. Pidä hauskaa sen kanssa ja tee siitä hauska. Jos vaadit hiusten silittämistä hiuksillesi, anna sille hieman käyrä alareunassa sen sijaan, että menisit suoraan ylös emo- tai indie-tyyliin. Ajatuksena on saada se näyttämään luonnolliselta. Luonnolliset kiharat ovat hyviä tai jopa rautakiharat paranevat. Punokset ja afros ovat myös erittäin Boho. Boho on tärkein asia muistaa tarvikkeet. Tämä on ehkä kaikkein tärkein osa. Boho chic on synonyymi “runsaille lisävarusteille”. Tämä tarkoittaa paljon rannekoruja, nilkkakoruja, sekoitettuja kaulakoruja ja roikkuvia korvakoruja. Se ei kuitenkaan lopu koruihin. Hiuksillesi löytyy pääpanta, pidikkeet ja tynnyri ja vyötärölle vyö. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Varmista, että ne ovat todellinen osa vaatekaappiasi. Säteilyn tarkastelu on myös tekijä, älä laita tummaa huulipunaa värille, joka näyttää sinulle luonnolliselta.

Nykypäivän Boho-muodin seuraaminen on tapa ilmaista itseäsi ja olla yhteydessä maailmaan ja luontoon sekä koristella itseäsi rikkaimmilla kulttuurimaisilla. Tämän päivän globaali tietoisuus vahvistaa edelleen tämän tyyppistä muotia. Ole supermalli Kate Mossin kanssa ja ilmaise tuon boheemimainen tyyli sinussa.

Category:
Muoti